ΜΠΑΝΣΚΟ – Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις 2024

Bansco

SKI-SPA & RELAX ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις
Τιμοκατάλογος Weekly 2024

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 2 ΗΜ
1 νύχτα
Κάθε Σάββατο
3 ΗΜ
2 νύχτες
Κάθε Παρασκευή
SUNRISE PARK & SPA 4*
PERUN LODGE 4*
STUDIO Πρωινό 105 155
SUNRISE PARK & SPA 4*
PERUN LODGE 4*
ONE BEDROOM
APARTMENT
Πρωινό 110 165
PERUN PLATINUM CASINO 4*
GRAND ROYALE 4* / LION 4*
STANDART
DBL ROOM
Ημιδιατροφή 150 285
REGNUM HOTEL & SPA 5* EXECUTIVE
SUITE
Πρωινό 170 275

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
05.45 Καλαμαριά, 1ο Λύκειο οδός Χηλής 12
06.00 Κέντρο, Τσιμισκή & Ικτίνου (πιάτσα ταξί)
06.05 Εμπορικό κέντρο One Salonica (υπαίθριο πάρκινγ οδός Σταθμού, προέκταση Πολυτεχνείου)


Σημειώσεις για εκδρομές στη Βουλγαρία: Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Τα τρίκλινα είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετο κρεβάτι. Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν, πληρώνουν μόνο ναύλα 70€. Παιδιά 2 έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες, έκπτωση -20%. Επιβάρυνση μονόκλινου +50%. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αλλάξει το ξενοδοχείο που αναφέρεται στην ανάλογη στήλη με όμοιο της ίδιας κατηγορίας. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών σε περίπτωση σοβαρής αλλαγής των ισοτιμιών.
Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνονται: Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με την ανάλογη διατροφή, ελεύθερη χρήση των δωρεάν παροχών των εκάστοτε ξενοδοχείων.
Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον μεταφορές, έξτρα γεύματα, ποτά και κάρτες lift.
Παρατηρήσεις: Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα ή με διαβατήριο. Κάτοχοι μη Ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους, χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων. Οι αναχωρήσεις είναι εγγυημένες. Σε περίπτωση που τα άτομα της εκδρομής είναι λιγότερα από 7 στην αναχώρηση, η μετάβαση γίνεται με private mini bus και υπάρχει επιβάρυνση 25€ το άτομο. Ισχύει μόνο για την αναχώρηση. Δεν ισχύουν για την επιστροφή έξτρα χρεώσεις.

ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ:
ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 35€
ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 70€

Το γραφείο μας σας προτείνει να αγοράσετε προαιρετικά την προσωπική σας ταξιδιωτική ασφάλιση από εμάς στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ το άτομο, ανεξάρτητα από τις ημέρες της εκδρομής. Πληροφορίες για τις καλύψεις στο www.interamerican.gr . Υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε την ασφάλεια έως μία ημέρα πριν την αναχώρηση σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ PDF