ΜΠΑΝΣΚΟ – Τιμοκατάλογος Χριστούγεννα 2021

Bansco

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2 ΗΜΕΡΕΣ

1 νύχτα

24-25/12,

25-26/12,

26-27/12

3 ΗΜΕΡΕΣ

2 νύχτες

24-26/12,

25-27/12

4 ΗΜΕΡΕΣ

3 νύχτες

23-26/12,

24-27/12

SUNRISE SPA 4* STUDIO / MOUNTAIN PARADISE 4* STUDIO

Πρωινό

115

150

190

SUNRISE SPA 4* SUITE / MOUNTAIN PARADISE 4* SUITE

Πρωινό

120

160

200

PERUN PLATINUM CASINO 4* / LION 4*

Ημιδιατροφή

130

170

215

REGNUM HOTEL & SPA 5*

Πρωινό

150

190

245

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
06.00 Κέντρο, Τσιμισκή & Ικτίνου (πιάτσα ταξί)
06.05 Εμπορικό κέντρο One Salonica

Ζητήστε μας ειδικές τιμές για ιδιωτική μετακίνηση με 9θέσιο private bus

Σημειώσεις για εκδρομές στη Βουλγαρία: Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. Τα τρίκλινα είναι δίκλινα δωμάτια με πρόσθετο κρεβάτι. Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν, πληρώνουν μόνο ναύλα 50€. Παιδιά 2 έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες, έκπτωση -20%. Επιβάρυνση μονόκλινου +40%. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αλλάξει το ξενοδοχείο που αναφέρεται στην ανάλογη στήλη με όμοιο της ίδιας κατηγορίας. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα αλλαγής των τιμών σε περίπτωση σοβαρής αλλαγής των ισοτιμιών. Δυνατότητα ημιδιατροφής: +10 € το άτομο την ημέρα στα 4* ξενοδοχεία.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνονται: Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με την ανάλογη διατροφή, ελεύθερη χρήση των δωρεάν παροχών των εκάστοτε ξενοδοχείων.

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον μεταφορές, έξτρα γεύματα, ποτά και κάρτες lift.

Παρατηρήσεις: Ενήλικες και παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα ή με διαβατήριο. Κάτοχοι μη Ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον ένα γονέα, χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους, χρειάζεται επικυρωμένη συγκατάθεση και των δύο γονέων. Οι αναχωρήσεις είναι εγγυημένες. Σε περίπτωση που τα άτομα της εκδρομής είναι λιγότερα από 7 στην αναχώρηση, η μετάβαση γίνεται με private mini bus και υπάρχει επιβάρυνση 25€ το άτομο. Ισχύει μόνο για την αναχώρηση. Δεν ισχύουν για την επιστροφή έξτρα χρεώσεις.

Μόνο μεταφορά: 50€ με επιστροφή.

Σημαντική ενημέρωση: Οι οργανωμένες οδικές εκδρομές πραγματοποιούνται με 85% πληρότητα του λεωφορείου και υποχρεωτική χρήση μάσκας. Σε περίπτωση θετικού τεστ πριν την επιστροφή, δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στο λεωφορείο. Για το λόγο αυτό συστήνουμε σε όσους δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τη μετακίνηση με δικό τους μεταφορικό μέσο. Επίσης προτείνουμε την extra ασφάλιση COVID, η οποία σας καλύπτει σε περίπτωση νόσησης στο εξωτερικό, ενώ σας αποζημιώνει πλήρως και σε περίπτωση νόσησης πριν την αναχώρηση της εκδρομής. Η είσοδος σε ξενοδοχεία και γενικότερα εσωτερικούς χώρους γίνεται με την επίδειξη των πιστοποιητικών.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στις 1.12.2021 για την είσοδο στην Βουλγαρία απαιτείται: Για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: • ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημέρες μετά την τελική δόση), ή • ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης (από 30 ως 180 ημέρες), ή • ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό το οποίο να επιβεβαιώνει αρνητικό αποτέλεσμα PCR test* που διεξήχθη έως και 72 ώρες πριν την αναχώρηση.
Για παιδιά έως 12 ετών: • εκτυπωμένο πιστοποιητικό αρνητικού self-test (εντός 24 ωρών από την αναχώρηση) από την πλατφόρμα του https://self-testing.gov.gr/ Για την επιστροφή στην Ελλάδα απαιτείται συμπληρωμένο PLF από το gov.gr και: Για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: • πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημέρες μετά την τελική δόση), ή • πιστοποιητικό νόσησης (από 30 ως 180 ημέρες), ή • πιστοποιητικό το οποίο να επιβεβαιώνει αρνητικό αποτέλεσμα PCR test* που διεξήχθη έως και 72 ώρες πριν την αναχώρηση • πιστοποιητικό το οποίο να επιβεβαιώνει αρνητικό αποτέλεσμα Rapid test* που διεξήχθη έως και 48 ώρες πριν την αναχώρηση.
Για παιδιά έως 12 ετών:  • εκτυπωμένο πιστοποιητικό αρνητικού self-test (εντός 24 ωρών από την αναχώρηση) από την πλατφόρμα του https://self-testing.gov.gr/ Όλα τα τεστ πρέπει να είναι καταχωρημένα στο gov.gr κατά την αναχώρηση και την επιστροφή προς/από τη Βουλγαρία.

Κάντε PCR test με εκπτωτική τιμή (20€) σε συνεργαζόμενο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ PDF