Μπάνσκο μόνο για Singles

 

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06:00.Διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα και κάνοντας μια σύντομη στάση στο κατάστημα free shop, συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να εξερευνήσετε και να περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια του Μπάνσκο με τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια. Μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες στο ξενοδοχείο όπως μπάνιο στην πισίνα, spa, massaz και απόλαυση όλων των παροχών του. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή  σε κάποιο από τα μπαρ ή τα CLUB του Μπάνσκο. Διανυκτέρευση

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο παλιό Μπάνσκο για να περπατήσουμε και για ν’αγοράσουν όποιοι επιθυμούν τοπικά προϊόντα . Το μεσημέρι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής ,κάνοντας μια στάση στα Free shop . Άφιξη αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

AΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

-Να είστε χωρίς σχέση ή χωρίς παρέα

-Να σας αρέσουν τα ταξίδια

-Να έχετε καλή διάθεση

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Μπορείτε να να μπείτε σε δίκλινο εάν υπάρχει  άλλο  άτομο  ίδιου φύλλου και παρόμοιας ηλικίας που να επιθυμεί και αυτό

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

    Μπάνσκο μόνο για SINGLES

       Spa & Relax 26-27/12

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  

2 ΗΜΕΡΕΣ

1 βράδυ

Σε μονόκλινο

 

 

2 ΗΜΕΡΕΣ

1 βράδυ

Σε δίκλινο

 

 

2 ημέρες

26/12

αναχώρηση 06:00

Από Τσιμισκή & Ικτίνου

27/12

 επιστροφή 15:00

 

 

 

MOUNTAIN      PARADISE 4*

 

Πρωϊνό 79€ 69€
Ημιδιατροφή 86€ 76€

 

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνονται: Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία, διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με την ανάλογη διατροφή, ελεύθερη χρήση των δωρεάν παροχών των εκάστοτε ξενοδοχείων (πισίνα, sauna, hamam κ.α.).

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέον μεταφορές, έξτρα γεύματα και ποτά.

Παρατηρήσεις: Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε  μονόκλινο δωμάτιο. Για την τιμή σε δίκλινο δωμάτιο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχον 2 άτομα μεμονωμένα ίδιου φύλλου και ηλικίας που επιθυμούν να μπουν μαζί. Οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν μόνο με ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) και διαβατήριο. Κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων, έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό  έγγραφο (αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών κ.α.).