Τήνος – Οδικώς – 28η Οκτωβρίου 2018

tinos

Το νησί της Μεγαλόχαρης
Οδική εκδρομή στην Τήνο

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση στις 07:30 και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα από όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την Χώρα της Τήνου.

2η ημέρα: ΤΗΝΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Η ημέρα μας θα ξεκινήσει με προσκύνημα στο ναό της Μεγαλόχαρης και Κοινωνία. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας το Εξώμβουργο (Αρχαία Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τέλος επιστροφή για τη Χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος, που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσμούν μια καταπράσινη πλαγιά.

3η ημέρα: ΠΡΟΑΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΟ, ΜΥΚΟΝΟ

Αναχώρηση το πρωί για εκδρομή (ατομικά) στην Δήλο, ένα ακατοίκητο νησί με ευρύματα εξαιρετικής αρχαιολογικής σημασίας. Το μεσημέρι απόπλους για Μύκονο, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περπατήσετε στο γραφικό λιμάνι, τα σοκάκια και την φημισμένη αγορά της Χώρας. Το απόγευμα επιστροφή.

4η ημέρα: IEΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ – ΡΑΦΗΝΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Θα δούμε τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Ελεύθερος χρόνος και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

Στην 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνονται η 3η ημέρα του προγράμματος.

Highlights

  • Τήνος
  • Γύρος νησιού
  • Δήλος
  • Μύκονος
  • Ιερός Ναός Μεγαλόχαρης

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία σύμφωνα με το πρόγραμμα
Διαμονη στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
Εισιτήρια πλοίων (οικονομική θέση)
Συνοδό του γραφείου
Ταξιδιωτική ασφάλιση

Δεν περιλαμβάνονται:
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο, φόρος διανυκτέρευσης (0,50ε στα ξενοδοχεία 1- 2*, 1,50ε στα ξενοδοχεία 3*, 3ε στα ξενοδοχεία 4*, 4ε στα ξενοδοχεία 5*

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ