Σιγκαπούρη – Μπαλί Καλοκαίρι 2018

bali

Γνωστό ως “Νησί των Θεών” βρίσκεται απέναντι από την Ιάβα, ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος γεμάτος κατάλευκες αμμουδιές, παραδοσιακά Μπαλινέζικα χωριά, αμέτρητους Ινδονησιακούς Ναούς αφιερωμένους σε θεότητες και βασιλιάδες του παρελθόντος και εύφορες πεδιάδες όπου οι πυκνοί φοίνικες εναλλάσσονται με τους καταπράσινους ορυζώνες. Ένας τόπος με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό, ένα μείγμα εξωτικών τοπίων σπάνια στον κόσμο.

Το Μπαλί φημίζεται για τα απαράμιλλης ομορφιάς έπιπλα και αξεσουάρ μπαλινέζικης τέχνης για το σπίτι. Επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο στην περιοχή της Nusa Dua (Galleria Nusa Dua), στην πλατεία της Kuta όπου θα βρείτε πίνακες ζωγραφικής και αντικείμενα τέχνης από ντόπιους καλλιτέχνες, στην Leggian, καθώς επίσης στην περιοχή της Seminyak και της Kerobokan, όπου φημίζεται κυρίως για έπιπλα. Στην περιοχή της Ubud (χωριό των καλλιτεχνών) θα βρείτε αντίκες και τοπικά είδη λαϊκής τέχνης.

Το Μπαλί είναι ο πιο δημοφιλής εξωτικός προορισμός των τελευταίων χρόνων με άρτια τουριστική υποδομή και ακρογιαλιές. Τα καταπράσινα τοπία -οι φημισμένοι ορυζώνες της ενδοχώρας στο νησί και η λευκή παραλία με τη γαλήνια λιμνοθάλασσα αποτελούν έναν από τους λίγους επίγειους παραδείσους για ταξίδια χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στις δύο πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού Nusa Dua και Kuta θα βρείτε τα πιο πολυτελή συγκροτήματα με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πληθώρα δραστηριοτήτων. Η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψετε στο Μπαλί είναι από το μήνα Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο με θερμοκρασίες από 23°C μέχρι 32°C.

Εγγυημένες αναχωρήσεις με SCOOT AIRLINES από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο & Λάρνακα.

-11 ημέρες / 8 νύχτες στις 2 & 9/ΑΥΓ
-12 ημέρες / 9 νύχτες στις 3 & 17 & 22/ΙΟΥΛ, 5 & 7/ΑΥΓ
-13 ημέρες / 10 νύχτες στις 4 & 11/ΑΥΓ

Θετικά σημεία του ταξιδιού

-Υπέροχος συνδυασμός των ουρανοξυστών και θεματικών πάρκων της Σιγκαπούρης και της εξωτικής γοητείας και ενέργειας του Μπαλί
-Τέλειο γαμήλιο ταξίδι για τους καλοκαιρινούς μήνες ή για ένα ρομαντικό διάλειμμα για δύο
-Μία από τις λίγες περιοχές της Ανατολής που προσφέρει πολύ καλό καιρό τους καλοκαιρινούς μήνες
-Πολυτελή μπουτίκ θέρετρα, τέλεια εν αρμοσμένα με την απαράμιλλη φύση που θα σας φιλοξενήσει
-Υπέροχος κόσμος και κοσμοθεωρία, μοναδικοί ναοί και αρχιτεκτονική, εξαιρετικές αγορές

Σημειώσεις:

-Τα Ελληνικά διαβατήρια χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στην Ινδονησία, όχι στη Σιγκαπούρη. Τα διαβατήρια θα πρέπει όμως να έχουν ελάχιστη ισχύ 6 μήνες.
-Η προσφορά είναι υπολογισμένη σε ειδικούς ναύλους. Οποιαδήποτε διαφορά ναύλου θα επιβαρύνει τον πελάτη.
-Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου.
-Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της διαμονής και στους δύο προορισμούς με βάση τα δρομολόγια και τη διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων.
-Διαθέτουμε πολλές εναλλακτικές προτάσεις προγραμμάτων και επεκτάσεων. Ενημερώστε μας για να στείλουμε νέα προσφορά.
-Οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες σύμφωνα με τις διεθνείς ισοτιμίες συναλλαγής την ημερομηνία της προσφοράς. Σε περίπτωση σημαντικής διακύμανσης το γραφείο φέρει το δικαίωμα ν’ αναπροσαρμόσει την προσφορά αναλόγως.

Παρακάτω θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής, τον ακριβή τιμοκατάλογο και όλες τις σχετικές πληροφορίες για την εκδρομή που χρειάζεστε.

Όλες οι τιμές στο τιμοκατάλογο είναι τελικές και περιλαμβάνουν τους φόρους αεροδρομίων.

 

Kάντε κλικ για τον ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ