Τήνος 4 ημέρες 28η Οκτωβρίου

tinos

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας στις 07:30 και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα απ΄όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την Χώρα της Τήνου.

2η ημέρα:ΤΗΝΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Η ημέρα μας θα ξεκινήσει με προσκύνημα στο ναό της Μεγαλόχαρης και Κοινωνία. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο. Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τελειώνοντας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος, που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσμούν μια καταπράσινη πλαγιά.

3η ημέρα: ΠΡΟΑΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΟ, ΜΥΚΟΝΟ

Ελεύθερη ημέρα για να απολαύσετε το νησί, εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη Δήλο, Μύκονο. Χαρείτε στον ελεύθερο χρόνο σας τα όμορφα νησιά και τις φυσικές ομορφιές τους.

4η ημέρα: ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Θα δούμε τον Ναό της Έυρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Ελεύθερος χρόνος και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

Στην 3ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνονται η τρίτη ημέρα του προγράμματος.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία σύμφωνα με το πρόγραμμα
Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
Πρωινό καθημερινά (εκτός του Flora rooms)
Εισιτήρια πλοίων για το δρομολόγιο ΡΑΦ –ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ (οικονομική θέση)
Συνοδό του γραφείου
Ταξιδιωτική ασφάλιση

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Είσοδοι αρχαιολογικών χώρων, μουσείων και ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ